HondsBewust Honden opvoeding

Honden opvoeding

HondsBewust coach – individuele begeleiding voor een natuurlijke en evenwichtige relatie met je hond.

Mijn intentie is om samen met jou en je hond op zoek te gaan naar een evenwicht tussen wat jij wilt en wat je hond wilt, op een manier die bij jou en de hond past. Soms helpt het om inzicht te krijgen in het gedrag van de hond. Soms is het goed om inzicht krijgen in je eigen gedrag, dat mogelijk van invloed is op het gedrag van je hond. Omdat iedere combinatie en situatie uniek is, geef ik individuele begeleiding.

Voor wie?

  • Je wilt een goede basis voor je (aankomende) nieuwe hond.
  • Je wilt een natuurlijke, evenwichtige relatie met je hond.
  • Je wilt de hond oefeningen leren die nuttig en praktisch zijn.
  • Je wilt individuele begeleiding bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je wilt weten hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen.
  • Je wilt weten waarom je hond bepaald gedrag vertoont.
  • Je wilt inzicht krijgen waarom deze hond op jouw pad is gekomen.

Hoe werkt het?

Iedere mens-hond relatie is uniek. De individuele begeleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vindt daarom in de omgeving bij jou thuis plaats.

We werken in vertrouwen door de hond veiligheid te bieden en te voorzien in zijn behoeften. Dit in rust, harmonie en met je intuïtie. Het doel van de lessen is het leren herkennen van grenzen van je hond en te werken naar het zelf oplossend vermogen van de hond. De begeleiding bestaat niet uit training en er wordt nagenoeg niet met voer gewerkt.

Ik geef je inzicht in de belevingswereld van de hond en ik maak je bewust van je eigen motivatie en beleving. Ik leer je herkennen wat er in je hond omgaat en hoe je dit kunt vertalen. Ik geef je inzicht in de wisselwerking tussen jou en je hond, waardoor je samen in harmonie kunt leven.

Heb je interesse en wil je meer weten? Bel, WhatsApp of mail voor meer informatie.

Tarief:

35 euro voor een intake gesprek van drie kwartier bij jou thuis in de omgeving.

Vooraf mail ik je een vragenlijst. Aan de hand van de vragenlijst neem ik telefonisch of via Skype contact met je op voor een eerste kennismaking en maken we een afspraak voor een intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek wordt bekeken hoeveel lessen gewenst of nodig zijn, dan wordt ook de prijs bepaald voor het verdere traject.

Reacties gesloten.